Mentale ondersteuning voor tijdens het studeren

Natuurlijke supplementen ontwikkeld voor gamers, ook beschikbaar voor studenten.

Gratis verzending in België en Nederland met code "STUDENT"

Gezien in:

Cafeïnevrij

Onze supplementen zijn volledig cafeïnevrij.

Suikervrij

Geen extra toegevoegde suikers.

Vegan

Alle ingrediënten zijn plantaardig.

QFocus

€29,50 - Ondersteunt leercapaciteiten, mentale prestaties en verbetert de concentratie.

QSleep

€24,50 - Helpt je relaxen en je slaapkwaliteit te verbeteren na veel blauw licht van je scherm.

Klantenreviews

Langer gefocust!

QFocus helpt me om langer kalm en in the zone te blijven.

- Ian

Quick turnaround

Love de QFocus, het brengt me keer op keer in een productieve flow!

- Grégory

Love them

De QFocus helpt me om echt te focussen. Waar ik vroeger een namiddagdipje had, kan ik nu doorwerken tot de avond.

- Carl

Veelgestelde vragen

Waar worden QFocus en QSleep voor gebruikt? En hoe werken ze?

QFocus en QSleep zijn twee voedingssupplementen met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwd. Beide producten zijn ontworpen voor gamers, esports-atleten, studenten en high achievers die hun gezondheid en prestaties serieus nemen.

QFocus is een adaptogeen en nootropisch supplement met bewezen voordelen op korte en lange termijn. Het ondersteunt het leervermogen, de hersenprestaties en het geheugen, verbetert de concentratie en draagt ​​bij aan cognitieve prestaties en vermindering van vermoeidheid.

QSleep bestaat uit meerdere plantenextracten die helpen bij het omgaan met stress en het behouden van een natuurlijke slaap. Het ondersteunt ontspanning, kalmte en zowel mentaal als fysiek welzijn.

Werken QFocus en QSleep echt? En wie gebruikt het?

Dat doen ze zeker. Je kan meer informatie over de wetenschap achter onze producten bekijken op qallo.com/pages/the-science (English). Voorbeelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk de feedback van al onze geweldige gebruikers en de grote impact die het voor hen heeft gegenereerd. Zowel professionele Esports-atleten als casual gamers, studenten en werknemers gebruiken Qallo-producten.

Waarom zijn QFocus en QSleep capsules? Hoe neem ik ze?

Een capsule heeft meerdere voordelen. Allereerst hebben capsules de hoogste absorptiesnelheid in vergelijking met andere doseringsvormen, wat betekent dat meer van de ingrediënten waarschijnlijk in de bloedbaan terechtkomen, waardoor het effectiever wordt.

Ten tweede zijn capsules smaakloos en kunnen ze dus geen onaangename smaak of geur hebben. Ten derde moeten er geen zoetstoffen aan toegevoegd worden, die de andere vormen wel nodig hebben. En last but not least, capsules nemen niet veel ruimte in en zijn gemakkelijk draagbaar en bruikbaar voor onderweg.

Je neemt beide producten als gewone capsules, met een flinke slok water!

Hoeveel capsules van QFocus en QSleep kan in nemen?

Je kan maximaal 6 capsules QFocus per dag innemen (met een maximum van 2 capsules per portie). Je kan 1 capsule QSleep per dag innemen (bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan).

We raden aan om de laatste portie QFocus niet later dan 2 uur voor het slapengaan in te nemen en QSleep 30 minuten voor het slapengaan.

We raden ten zeerste aan om QFocus en QSleep niet tegelijkertijd te gebruiken.

Hoe lang duurt het voor QFocus begint te werken? En hoe lang duurt het voor het is uitgewerkt?

Het duurt ongeveer 30 minuten voordat de effecten optreden en het werkt 2 tot 3 uur. Meer dan genoeg om heel wat bladzijdes uit je boeken af te ronden en je kan meerdere porties per dag nemen.

Hoe lang duurt het voor QSleep begint te werken? En hoe lang duurt het voor het is uitgewerkt?

Het duurt ongeveer 30 minuten voordat de effecten optreden en het werkt de hele nacht.

Kan ik QFocus met QSleep combineren met elkaar? En kan ik het combineren met andere producten?

Dat kan zeker, maar je moet het aanbevolen gebruik volgen. QFocus is voor het tijdelijk versterken van je focus gedurende de dag en QSleep voor het verbeteren van je slaap. Zoals je je kunt voorstellen, is het niet zinvol om QFocus vlak voor het slapengaan in te nemen, of QSleep gedurende de dag. We raden aan om de laatste portie QFocus 2 uur voor het slapengaan in te nemen en QSleep 30 minuten voor het slapengaan.

Kan ik een overdosis nemen van QFocus en QSleep?

Een te grote hoeveelheid van iets nuttigs kan schadelijk of buitensporig zijn. Probeer de aanbevolen dosering die op de producten wordt geadverteerd niet te overschrijden. Je kan maximaal 6 capsules QFocus per dag innemen (met een maximum van 2 capsules per portie en uiterlijk 2 uur voordat je naar bed gaat). Je kan 1 capsule QSleep per dag innemen (bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan).

Is het veilig om QFocus en QSleep te gebruiken? Wie heeft deze producten gecreëerd?

Absoluut. Kwaliteit en veiligheid staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Zowel QFocus als QSleep zijn ontwikkeld door een professor in de farmacologie met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

De formule van onze producten is goedgekeurd door het Belgisch Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, een van de meest rigoureuze en gerenommeerde administraties voor voedingssupplementen ter wereld.

We werken met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door onze (in België gevestigde) productiefaciliteit, volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Is het legaal om Qallo-producten te nemen? Worden ze weergegeven op dopingtesten? 

Het is volkomen legaal om alle Qallo-producten in te nemen. We hebben al onze producten ontwikkeld om te voldoen aan WADA (World Anti Doping Agency), zodat ze niet op een dopingtest worden weergegeven.

Is Qallo beschikbaar in mijn land?

We verzenden naar de meeste Europese landen (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Portugal, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden). Als je buiten deze landen wilt bestellen, laat het ons dan weten; we willen zeker onze verzendregio uitbreiden.

Wat is het verschil tussen QFocus / QSleep en voorschriftplichtige medicijnen voor focus / slaap?

Al onze producten zijn voedingssupplementen, die verschillen van voorschriftplichtige medicijnen. Medicijnen op voorschrift worden voorgeschreven door een arts, wat alleen gebeurt als er een bepaalde mentale of fysieke aandoening is vastgesteld. Onze supplementen bieden daarentegen een gezond extraatje om je focus te vergroten of je slaap te verbeteren.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

We bespreken graag met je waarom je je bestelling wilt retourneren. Voor meer details over hoe dit werkt, kijk op qallo.com/policies/refund-policy (Engels). Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Zijn QFocus en QSleep verslavend?

Natuurlijk niet. In tegenstelling tot producten die bijvoorbeeld cafeïne bevatten, bevatten QFocus en QSleep geen ingrediënten die verslavend zijn.